barcelona-foodbarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-park-guellramblas-barcelonabarcelona-casa-battlo

Nu Sabates: unieke designschoenen voor fashionistas

Wie best wat overheeft voor unieke schoenen, kan zich verlekkeren aan de Cydwog schoenen bij Nu Sabates in Barcelona. Hier vind je originele, handgemaakte lederen schoenen van de Amerikaanse schoenenontwerper Rafi Balouzian. De schoenen zijn niet alleen een lust voor het oog, zo lopen ook nog eens heerlijk! 

Barcelona_nu-sabatesFrom California with love
De schoenmaker uit Californië is van oorsprong architect, maar kon zijn creativiteit pas echt kwijt, toen hij aan het ontwerpen van tijdloze schoenen begon. Samen met zijn zoon Ari maakt hij exentrieke schoenen en sandalen van echt leer op bestelling. Stel zelf je persoonlijke schoenen samen en laat ze maken door deze schoenexpert. De ruime keuze aan natuurlijke kleuren Italiaans leer en de ongewone vormen, maken het een absolute fashion must have!

Nu Sabates 
Sinds 2009 zijn de Cydwog schoenen ook in Barcelona verkrijgbaar bij Nu Sabates. De schoenenwinkel heeft haar collectie onlangs uitgebreid met twee nieuwe schoenmerken: het Italiaanse schoenmerk De Valerio en het Catalaanse Deux Souliers. Als je van handgemaakte, unieke schoenen houdt en een duur prijskaartje je niet afschrikt, moet je zeker even een kijkje nemen bij Nu Sabates in Barcelona. Dit zijn geen schoenen, maar designerskunstwerkjes voor schoenliefhebbers!

Nu Sabates
Carrer dels Cotoners 14, Barcelona
Wijk: El Born
Metro: L4 (C/ Jaume I)

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video