barcelona-casa-battlobarcelona-park-guellbarcelona-bezienswaardighedenramblas-barcelonabarcelona-food

Gratis openbaar vervoer en luchthaventransfer

Stedentrip naar Barcelona en geen zin om losse kaartjes te kopen voor de trams, bussen en metro in de stad? Dan is de OV-kaart voor 3 dagen een handig hulpmiddel! Met deze Barcelona Travel Card heb je 3 dagen lang gratis en onbeperkt toegang tot het openbaar vervoer in Barcelona, met de tram, bus en metro. Bovendien is de transfer met een privé-taxi van het vliegveld van Barcelona naar je hotel in de stad ook inbegrepen!

Wil je relaxed en in je eigen tempo Barcelona bezoeken? Dan is deze OV-kaart een handig hulpmiddel. Hiermee heb je 3 dagen lang recht op gratis en onbeperkt gebruik van de trams, bussen en metro in Barcelona. Met deze kaart heb je ook recht op een transfer van de luchthaven van de luchthaven van Barceloma naar je accommodatie in de stad (hotel, B&B, appartement of woning).

TIP: bestel de Barcelona Travel Card van tevoren online en geniet in Barcelona van het gemak van gratis openbaar vervoer en een luchthaventransfer!

Bestel hier de Barcelona Travel Card

Barcelona_barcelona-travel-card

Voordelen Barcelona Travel Card


Hoe werkt de Barcelona Travel Card?
Bij de bestelling geef je de aankomstdatum en het aantal personen door. Bij aankomst op de luchthaven van Barcelona staat een taxi-chauffeur te wachten met een bordje met je naam erop. Hij zal de OV-kaart overhandigen, je hoeft de kaart dus niet op te halen in de stad. De chauffeur brengt jou en je gezelschap naar je accommodatie.

De OV-kaart is een fysieke kaart met een chip erin. Die chip wordt gescand als je de tram, bus of metro binnengaat. Na je reservering ontvangt je meer informatie en een overzicht van de tram-, bus- en metrolijnen in Barcelona. De kaart is geldig voor 3 dagen in het openbaar vervoer in Barcelona. Hij wordt geactiveerd op het eerste moment dat je hem gebruikt. Vanaf dat moment is de kaart geldig voor drie opeenvolgende dagen.

Barcelona_barcelona-public-transport

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video