barcelona-bezienswaardighedenbarcelona-foodbarcelona-park-guellbarcelona-casa-battloramblas-barcelona

Fiets & The City Barcelona

Het mooiste van Barcelona ontdek je op de fiets. Al fietsend door de verschillende wijken en parken adem je de sfeer van de stad. Met Fiets & The City Barcelona ontdek je karakteristieke buurten die anders misschien aan je aandacht waren ontsnapt. 

Barcelona_Boeken_fiets_barcelona.jpgWat is er fijner dan een stad te ontdekken met de wind in je haren? Je komt overal, je bent veel sneller waar je wilt zijn en je ademt de sfeer van de stad. Koffiedrinken in dat leuke buurtje en dan via de musea en parken naar die superlunchplek aan de andere kant van Barcelona: de hele stad is binnen handbereik als je fietst.

Deze compacte reisgids van Barcelona heeft een mooie vintage uitstraling en belicht ook de plekken waar Barcelonezen zelf graag komen. De fietsroutes nemen je mee de wijken in, weg van het toeristische centrum, op naar leuke terrassen, bijzondere plekken en unieke winkels.

Compleet met adresjes waar je kunt bijtanken met koffie, lekkere hapjes en gratis wifi. Alles is makkelijk te vinden met de handige kaartjes en het complete adresoverzicht achterin.


Fiets & The City Barcelona
Kosmos Uitgevers, 2014
ISBN 9789021555812
€ 8,99

Bestel Fiets & The City bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video