ramblas-barcelonabarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-foodbarcelona-park-guellbarcelona-casa-battlo

Lonely Planet Best of Barcelona 2017

Lonely Planet Best of Barcelona is your passport to the Barcelona's top sights and most authentic experiences. Explore the culinary riches of Mercat de la Boqueria, experience the one-of-a-kind La Sagrada Familia and ramble the cobblestone streets of La Ribera, all with your trusted travel companion.

Barcelona_Boeken_Lonely_Planet_Bste-Of_Barcelona'Best of', het nieuwe format van deze Engelstalige Lonely Planet is full colour en aantrekkelijk opgemaakt. Voor adressen en reviews van de overnachtingen wordt verwezen naar websites. Ook wordt er niet gestreefd naar compleetheid, maar naar een snel overzicht van de hoogtepunten van Barcelona.

Voor Barcelona zijn er 27 gekozen. Onder meer de La Sagrada Familia, Camp Nou (Stadion FC Barcelona) en het Picasso Museum. Ook de stranden die in Barcelona krijgen aandacht en er zijn een paar uitgestippelde wandelingen opgenomen. 

Met uitvouwbare stadsplattegrond (met stratenregister) en aanvullende app waarin meer kaartjes en tips van de kenners van Barcelona.

Lonely Planet Best of Barcelona 2017
Andy Symington
Lonely Planet, 2016
ISBN
9781786570123
€ 14,95

Bestel Best of Barcelona bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video