barcelona-park-guellbarcelona-foodramblas-barcelonabarcelona-casa-battlobarcelona-bezienswaardigheden

Capitool Barcelona & Catalonië

Er zijn weinig plaatsen die zoveel historie ademen en tegelijk zo modern zijn als Barcelona. De stad sprankelt zowel 's nachts als midden op de dag. Een wandeling over La Rambla, de beroemdste straat van Spanje, vormt de ideale kennismaking met Barcelona. 

Barcelona_Boeken_Capitool_BarcelonaOok vind je in Barcelona vele meesterwerken van Antoni Gaudí, als de Sagrada Família, Casa Milà en Parc de la Ciutadella. Het Castell de Montjuïc geeft door zijn ligging op de top van de Montjuïc een panoramisch uitzicht over de stad en de haven.

Wijken
In de Capitool reisgids Barcelona & Catalonië is de stad opgedeeld in vier wijken en een apart deel over Catalonië. Elke wijk wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat tal van foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken.

Voor liefhebbers is er een aantal wandelingen uitgestippeld, met een routekaart. Ook heeft deze reisgids een handige uitneembare kaart.

Met de frisse nieuwe lay-out, nieuwe hotel- en restaurantpagina's, verbeterde kaarten en nieuwe reisroutes heeft de reisgids een complete make-over gekregen.

Capitool Barcelona en Catalonië
Roger Williams
Spectrum, 2023
ISBN 9789000341467
€ 28,99

Bestel de reisgids Barcelona & Catalonië bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video