ramblas-barcelonabarcelona-foodbarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-park-guellbarcelona-casa-battlo

Met de taxi van het vliegveld naar de stad

In de omgeving van Barcelona liggen drie vliegvelden waarop vanuit Nederland en BelgiŽ naar de Catalaanse hoofdstad wordt gevlogen.† Barcelona Airport (El Prat) ligt het dichtst bij de stad. Lowcost-vliegtuigmaatschappijen vliegen ook vaak op de vliegvelden van Girona en Reus, op zo'n 100 km. van Barcelona. Een taxi is meestal de snelste manier om van het vliegveld naar je hotel of appartement in Barcelona te komen, of om van het hotel naar de luchthaven te gaan. In een mum van tijd ben je onderweg naar je hotel of appartement, zeker als je een taxi van tevoren hebt gereserveerd.

Als je na je stedentrip, zakenreis of familiebezoek weer terug naar het vliegveld moet, kun je weer kiezen voor de taxi. Dit geldt uiteraard ook voor de rit van de luchthavens in Nederland, BelgiŽ of Duitsland naar huis. Taxiís worden steeds betaalbaarder, zeker als je van tevoren reserveert en met meerdere personen reist. Voor het openbaar vervoer betaal je een prijs per persoon, een taxi heeft een prijs die los staat van het aantal personen.

Wil je een airport transfer regelen van een van de luchthavens bij Barcelona naar je hotel of appartement in de stad, dan is Transferz (voorheen TaxiTender) een goede keuze. Via Transferz boek je gemakkelijk en snel een goedkope lokale taxi. Bij aankomst op het vliegveld staat de taxi klaar, de vervoerder houdt de tijd in de gaten met behulp van het opgegeven vluchtnummer. De website van Transferz heeft een uniek prijsvergelijkings- en veiling-systeem waardoor je altijd een goedkope taxi kunt vinden.

TIP: Zonder stress van en naar vliegveld El Prat bij Barcelona? Reserveer dan vooraf een taxi via Transferz!

Bekijk hier de prijzen voor taxiritten vanaf luchthaven El Prat naar Barcelona

Barcelona_taxi-vliegveld

Girona en Reus
Girona Airport en Reus Airport liggen verder weg van Barcelona, respectievelijk 95 en 105 kilometer. Een taxirit vanaf deze luchthavens naar het centrum van Barcelona kost dan ook al snel tussen de 140 en 150 euro. Dat kan interessant zijn als je met meerdere personen reist en je snel en comfortabel en direct voor de deur van je hotel of appartement wil worden afgezet.

Via Transferz kun je vooraf exact zien wat jouw taxirit van of naar de luchthaven Girona of Reus kost. Je weet zo vooraf precies wat je kwijt bent en de chauffeur staat op tijd te wachten op de luchthaven of pikt je op de afgesproken tijd op bij je hotel of appartement.

Bekijk de prijzen voor taxiritten vanaf luchthaven Girona naar Barcelona

Bekijk hier de prijzen voor taxiritten vanaf luchthaven Reus naar Barcelona

Barcelona_taxi-luchthaven

Op zoek naar een taxi van huis naar het vliegveld en weer terug?
Je kunt online via Transferz ook een taxi boeken naar de vliegvelden Amsterdam Airport Schiphol, Eindhoven Airport, Groningen Airport Eelde, Maastricht Aachen Airport, Rotterdam The Hague Airport, Antwerp Airport, Brussels Airport, Charleroi Airport, Luik Airport, Oostende Brugge Airport en bijna alle Duitse vliegvelden. Wanneer je een taxi boekt via Transferz ben je verzekerd van vervoer naar en van het vliegveld. De taxiís die online worden geboekt rijden altijd op tijd, de chauffeurs zijn namelijk op de hoogte van alle vluchtinformatie.

Reserveer een taxi

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video