barcelona-park-guellbarcelona-foodbarcelona-bezienswaardighedenramblas-barcelonabarcelona-casa-battlo

Open Camp

Voel jezelf een topsporter in Open Camp. In dit park in Barcelona kun je ervaren hoe het is om om als Olympische sporter over de baan te rennen, om te scoren op Europa's eerste interactieve basketbalveld en voetbal je mee in een levensechte videogame.

Barcelona_Open-Camp

Open Camp is gelegen in het Olympic Park bovenop de berg Montjuīc, het deel van Barcelona waar de Olympische Spelen van 1992 gehouden werden. De Barcelona '92 geest is nog altijd springlevend in het Olympisch Park. Het Olympisch Stadion was de centrale locatie en is vandaag de dag nog steeds een arena van wereldklasse. Op een steenworp afstand staat de Telefonica Toren, een ander icoon van de Olympische sportzomer. Samen met de honkbal- en hockeystadions en het Olympisch Museum vormen ze de architectonische erfenis van de Olympische Spelen van Barcelona, die nu het stokje overhandigen aan Open Camp.

Barcelona_open-camp

Open Camp is een unieke beleving in Barcelona en biedt entertainment en ontspanning voor de hele familie. Het laat je de opwinding voelen die tot nu toe alleen was weggelegd voor topsporters. In Open Camp voel je je een ster voor een dag. Camera's, flitslampen en de ogen van het publiek zijn allemaal gericht op jou. Klaar voor het uiteindelijke doel: het scoren van het beslissende punt!

In totaal zijn er meer dan 30 attracties in Open Camp. Van basketbal tot voetbal, van motorracen tot honkbal en verspringen.

Open Camp
Plaįa de Nčmesi Ponsatí, s/n, 08038 Barcelona
Metro L1, L3, L8 Plaza Espaņa
Entree tm 4 jaar gratis, 5-11 jaar €10,-, 12 - 64 jaar €28,- en 65+ €20,-

Barcelona_open-camp-montjuich

Barcelona_open-camp

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video