barcelona-bezienswaardighedenramblas-barcelonabarcelona-foodbarcelona-park-guellbarcelona-casa-battlo

Fietstours en wandeltours door Barcelona

Ga je binnenkort op citytrip naar Barcelona en wil je graag zoveel mogelijk van de stad zien? Boek dan een fietstour of wandeltour met Baja Bikes door deze prachtige stad. Barcelona is een echte fietsstad en ook perfect voor een wandeling met een gids of met gps.

Baja Bikes is een Nederlandse organisatie die verschillende fietstours en wandeltochten organiseert door Barcelona en ruim 150 andere steden in Europa en de rest van de wereld. De groepen worden begeleid door Nederlandstalige gidsen. De gids en de route zorgen ervoor dat je op een leuke en ontspannen manier de highlights van Barcelona bezoekt. 

TIP: Boek je fietstour van tevoren online, dan ben je zeker van een tour als je in Barcelona bent!

Boek hier een fietstocht of wandeltour door Barcelona!

Barcelona_fietsen-fietstour

Met 250 kilometer aan fietspaden behoort Barcelona tot een van de grote fietssteden van Europa. Fietsen in Barcelona is daarom dus ook veilig en heel erg leuk. Afhankelijk van de tour die je kiest zie je een aantal van de grote bezienswaardigheden in Barcelona zoals natuurlijk de Sagrada Familia of het Camp Nou stadion.

Barcelona_fietsen-fietstour

Hou je meer van wandelen? Dan is de wandeltour echt iets voor jou. Samen met jouw gids ga je dan op pad en ontdek je het historisch stadscentum van Barcelona. Je kunt de stad ook op eigen houtje gaan ontdekken, met behulp van de GPS-tour. De meeste tours duren ongeveer 3 uur en laten ook onbekende plekken van Barcelona zien!

Barcelona_fietstour-fietsen

Fietstochten en wandeltours in Barcelona:
*
Barcelona Highlights Fietstour - fietsen langs bezienswaardigheden als de Sagrada Familia, de Gotische wijk, de werken van Gaudi, de Ramblas en het strand. De Nederlandse gids vertelt de complete historie en achtergronden, zodat je in korte tijd alles over Barcelona te weten komt!

Boek hier de Barcelona Highlights Fietstour

* Barcelona Tapas Fietstour - Met deze fietstour combineer je sightseeing met typische tapas van Barcelona. De gids neemt je mee langs de highlights en onbekende plekjes in Barcelona. Halverwege de fietstour maken de deelnemers een stop voor authentieke tapas in een van de meest populaire tapasrestaurants van de stad. Je krijgt hier 3 heerlijke tapas en een drankje.

Reserveer tickets voor de tapas & highlights fietstour

* Barcelona Camp Nou Fietstour - speciaal voor fans van FC Barcelona: fietsen langs de voetbal-hotspots in Barcelona zoals het hotel waar Van Gaal verbleef, het restaurant waar Rijkaard zijn contract tekende en de eerste woning van Rinus Michels. Halverwege de Camp Nou Fietstoer bezoek je een uur lang het stadion plus het museum op eigen gelegenheid. Tickets voor het stadion en de Camp Nou Experience zijn inbegrepen.

Boek hier tickets voor de Barcelona Camp Nou Fietstour

* Barcelona Plus Fietstour - voor degene die zoveel mogelijk van Barcelona wil zien: een extra lange fietstour van ruim 6 uur met een Nederlandstalige privé-gids.

{btn_5

* Barcelona Poble Nou Fietstour - Met de Nederlandse gids start je deze fietstocht in het hart van Barrio Gótico vlakbij de Ramblas. Door El Borne en door het park fiets je via de wijk San Martín naar Poble Nou. Poble Nou combineert oude industrie met moderne nieuwbouw. Je bekijkt hier de in ere herstelde oude fabrieken. Daarna fiets je nog een mooi stuk langs de veschillende stranden van Barcelona.

Boek hier de Strand en Poble Nou Tour

* Barcelona Stadswandeling - wandeling van 2 uur door het oude centrum van Barcelona langs alles wat Barcelona op toeristisch, cultureel en historisch gebied te bieden heeft. Van de meest pittoreske pleintjes tot de meest curieuze markten.
* Barcelona Tapas Stadswandeling - wandelen door de Gotische Wijk en de Boquería, afgesloten met een proeverij van heerlijke tapas.

Barcelona_Fietsen-baja-bikes 

Barcelona_fietsen-fietstour

Fietsen met Baja Bikes door Barcelona

Fiets langs de bezienswaardigheden van Barcelona met een Nederlandse gids.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video