barcelona-foodbarcelona-casa-battlobarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-park-guellramblas-barcelona

The City Bar

Zin in een gezellig avondje uit in het centrum van Barcelona? Vergeet dan niet even langs te gaan bij The City Bar. Pas wel op: voor je het weet is het ver na middennacht. En dat komt heus niet alleen door de lekkere cocktails.

Barcelona_city-bar-barcelonaMulti-centrum
Middenin het centrum van Barcelona, tussen el Born en de Gotische wijk, vind je City Bar. Deze ongewone plek maakt deel uit van het Grand Hotel Central. Het laat zich het best omschrijven als een multi-centrum met een tijdloos karakter. De inrichting is een mix van modern en klassiek en heeft een wat industriële, maar uitnodigende uitstraling. Hier kun je koffie of een cocktail drinken, uitgebreid een tijdschrift lezen op een van de luxe sofa´s, luisteren naar live-muziek, maar ook een evenement of meeting bijwonen of een bezoek brengen aan de kunstgalerij.

Cocktails & live muziek
´s Avonds kun je hier terecht voor klassieke cocktails, zoals Mojito of Cosmopolitan. Ook kun je kiezen uit ruim 25 merken gin tonic en 15 type wodka & tonic. Elke woensdagavond is er live-muziek: van jazz tot soul en bossa nova.

Kunstgalerij
Achterin de bar, vind je de kunstgalerij waar je kunt genieten van de rijke cultuur die Barcelona haar inwoners en bezoekers biedt. Hier worden ook vergaderingen, presentaties en privé feestjes gehouden. It’s a multipurpose space for meetings, presentations and private parties...

The City Bar
Via Laietana 30, Barcelona
Openingstijden: ma-wo 9.00-01.00, do-zo 09.00-02.00 uur
Wijk:El Born, Barrio Gotico
Metro: Jaume I (L4)

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video