ramblas-barcelonabarcelona-casa-battlobarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-park-guellbarcelona-food

La Ginesta: landelijk wonen in een natuurpark

Omgeven door bergen, op zo´n 50 kilometer van Barcelona ligt het dorpje Canyelles. Hier kun je een van de drie idyllische vakantiehuizen huren geschikt voor gezinnen met kinderen.

Barcelona_vakantiehuis-La-Ginesta.jpgHet vakantiehuis Masía de Mass Rossell,een oude Catalaanse boeren massa uit de 18e eeuw, beschikt over enkele gezamenlijke faciliteiten, waaronder een picknickplaats met barbecue, zwembad, voetbal- en volleybalveld. Ook is er een gezamenlijk terras met spectaculair uitzicht over het nationaal park Parque Natural de Olérdola en parkeer-gelegenheid. Het huis bevindt zich in het nationaal park zelf, waar je mooie natuurwandelingen kunt maken. 

De vijf landelijk ingerichte vakantiehuizen zijn losstaand en geschikt voor 2, 4 en 5 personen. Alle vakantiehuizen beschikken over een huiskamer met centrale verwarming, een schoorsteen en TV, aparte slaapkamers, een speelzaal, een terras en eigen tuin. Voorheen werd dit landhuis met het omliggende landgoed gebruikt voor het cultiveren van wijn. Reserveren kan direct via de website. 

La Ginesta
Camí de Mas Rossell s/n
Canyelles, Barcelona

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video