ramblas-barcelonabarcelona-casa-battlobarcelona-foodbarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-park-guell

Mas Blanc: Barcelona verkennen in alle rust.

Voor wie volop van de stad Barcelona wil genieten en zich tegelijkertijd wil opladen in de prachtige ´groene longen´ van de stad, is Mas Blanc het ideale vakantiehuis.

Barcelona_vakantiehuis-Mas-Blanc-.jpgMas Blanc bevindt zich op 15 minuten afstand van Barcelona en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook de zee is dichtbij. De Masía ligt op de berg Tibidabo, in Sant Cugat de Valles, middenin het natuurpark Parque Natural de la Serra de Collserola. Het ligt tussen twee Catalaanse restaurants in- Can Cortés en Can Casas- wat in het weekend drukbezocht wordt door de lokale bevolking.

Mas Blanc is een klein vakantiehuis met een oppervlakte van 34 m2 geschikt voor 2 tot 4 personen en is bijzonder geschikt voor een stel of gezin met kleine kinderen. Het heeft één slaapkamer met een 2-persoonsbed en een slaapbank, een douche, hoekkeuken, woonkamer, eettafel en WIFI. Buiten beschikt het vakantiehuis over een terras met tuinmeubilair en barbecue, een ecologische tuin, privé zwembad en een gedeelde tuin (1000m2). Reserveren kan direct via de website.

Mas Blanc
Av/ Carrer Antoní Griera 31
(urbanización Can Cortés)
Sant Cugat del Valles, Barcelona

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video